Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

nykål

Grillet nykål med nouc cham-dressing

- Legg nykål på grillen nå!
Oppskrift på grillet nykål med nouc cham-dressing

Oppskrift på grillet nykål med nouc cham-dressing

-
+

Grillet nykål med nouc cham-dressing

  • 1.00 stk nykål
  • 2.00 ss olje
  • flaksalt

Nouc cham-dressing

  • 3.00 ss limejuice
  • 2.00 ss sukker
  • 2.50 ss asiatisk fish sauce
  • 0.50 kopp vann
  • 1.00 stk fedd hvitløk - finkuttet
  • 1.00 stk chili - finkuttet
  • 2.00 ts ingefær - revet

Slik gjør du

  • Kutt nykålen i båter og pensle med olje. Ha på litt salt.
  • Grill nykålen hard, så den fortsatt er crunchy.
  • Anrett i dypt fat og hell dressingen over.