Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Pytt-i-panne med røkt pølse og speilegg

To retter i én: røkt kjøttpølse med kålrotstuing og pytt i panne
Oppskrift på pytt-i-panne med røkt pølse og speilegg

Oppskrift på pytt-i-panne med røkt pølse og speilegg

-
+

Pytt-i-panne med røkt pølse og speilegg

  • 8.00 mellomstore poteter, kokte
  • 3.00 røkte middagspølser
  • 3.00 sjalottløk
  • 2.00 klyper paprikapulver
  • 1.00 ts cayenne
  • 3.00 ss saltet smør
  • 4.00 egg
  • Gressløk
  • Salt og pepper

Slik gjør du
 

  • Kutt potet og pølse i små terninger, kutt sjalottløk i tynne skiver.
  • Stek potetene i rapsolje sammen med pølse til alt er gyllent.
  • Ha i løk, krydder og stek videre i smør. Smak til med salt.
  • Lag speilegg, ha på salt og pepper.
  • Anrett med egget på toppen, øs over smøret fra pannen til slutt. Strø over gressløk, server gjerne med salat og brød. 

Se viner som passer til:

Svin i Vindatabasen

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner