Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sommermat

Jordbær med lakris og sjokoladeganache

Lær å lage ribbe de La Vera på grillen
Jordbær med lakris og sjokoladeganache

Jordbær med lakris og sjokoladeganache

-
+

Jordbær med lakris og sjokoladeganache

  • 1 kurv norske jordbær
  • 100 g Valrhona- sjokolade (64 prosent)
  • 75 g fløte
  • 25 g smør
  • 1 ts finmalt lakrisrot
  • 1 klype salt

Slik gjør du:

  • Hakk opp sjokoladen og ha i en kjele sammen med fløte, smør, salt og lakrispulver. Varm opp til cirka 70 grader mens du rører med ballongvisp.
  • Trekk kjelen av pannen og la ganachen avkjøles. Rør litt nå og da. Legg noen skjeer i bunnen av skålen og rensede jordbær oppå.