Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sopp

Pasta med steinsopp

Skogen bugner av steinsopp i år

Lær deg å lage Tommy Østhagens beste pasta med steinsopp

-
+

Oppskrift på pasta med steinsopp

  • 800.00 g fersk pasta
  • 200.00 g steinsopp
  • 80.00 g parmesan/bufarost
  • 2.00 ss smør
  • salt
  • pepper
  • hakket gressløk/persille
Nok til fire personer.

Slik gjør du:

  • Kok pastaen al dente. Spar litt av vannet og sil av resten. Samtidig steker du sopp i biter i halvparten av smøret i en gryte.
  • Ha pastaen i soppen sammen med resten av smøret. Bland inn revet parmesan, salt og pepper etter smak. Virker det tørt, rør inn litt og litt pastavann i gryten på varmen for en mer kremet konsistens, til du er fornøyd.
  • Tilsett urtene og server.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk