Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sørstatsmat

Hash browns

Denne frokosten varer hele dagen

Angela Taliaferros oppskrift på hash browns

-
+

Hash browns

  • 4.00 mellomstore poteter
  • 1.50 løk
  • litt smør
  • salt og pepper

Slik gjør du

  • Strimle poteter og løk. Klem ut så mye vann av potetene som mulig. 
  • Smelt smør i en dyp stekepanne. Tilsett salt og pepper, ha i strimlene og vend dem jevnlig for å få jevn gyllen til brun farge. Form passende porsjoner. 

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner