Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Sørstatsmat

Hash browns

Denne frokosten varer hele dagen

Angela Taliaferros oppskrift på hash browns

-
+

Hash browns

  • 4.00 mellomstore poteter
  • 1.50 løk
  • litt smør
  • salt og pepper

Slik gjør du

  • Strimle poteter og løk. Klem ut så mye vann av potetene som mulig. 
  • Smelt smør i en dyp stekepanne. Tilsett salt og pepper, ha i strimlene og vend dem jevnlig for å få jevn gyllen til brun farge. Form passende porsjoner. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk