Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sulten & tørst

Sild på potet

Slik blir sjømat på boks til de lekreste munnfuller

-
+

Sild på potet

  • perlepotet
  • sild
  • søt sennep
  • eple
  • smør
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  • Kok potetene til de er møre og hell av vannet.
  • Sett kjelen med potetene tilbake på varmen og ha oppi en raus klump med smør. Surr rundt på potetene til de blir dekket med smør og dryss over salt og pepper.
  • Legg potetene over på en skjærefjøl, del de i to og la de kjøle ned. Kutt av en liten bit under hver potet så de står stabilt.
  • Del eplene i to og fjern kjernen. Finhakk eplene og legg de i en skål med vann så de ikke blir brune.
  • Finn frem din favorittsild og legg en sildebit på hver potet. Legg så på en klatt søt sennep og deretter eple.