Finhakk ingefær og bland det sammen med medisterdeigen og mirin. La stå i et kvarters tid.
Varm litt olje i en panne og stek medisterdeigen ferdig, ha deretter i doubanjiang og finhakket hvitløk. Bland alt sammen, stek videre i ett minutt og smak til med litt salt.
Om du ønsker den enda sterkere, øker du mengden doubanjiang.
La stå på lavest varme til du skal ha det over i suppen.
Suppen
I en liten arbeidsbolle blander du sammen soyasaus, peanøttsmør, chiliolje, riseddik og sukker. Røres godt sammen.
Fordel så denne miksturen over i de fire suppeskålene maten skal serveres i.
Ha kyllingkraft og usøtet soyamelk i en kjele og varm sakte opp til det så vidt putrer. Dersom du koker opp på for høy varme, kan soyamelken skille seg.
Hell så soyakraften over i suppeskålene og bland godt, ha deretter i nudler, svinekjøtt, pac choi, egg og finstrimlet vårløk.
Dryss gjerne over mer chiliolje om du ønsker den enda sterkere.
Nudler og topping
Del opp pac choi i løse blader og skyll i kaldt vann. Kokes så i ett minutt før du har de over i kaldt vann for å stanse kokeprosessen.
Vårløken renses og snittes opp i lengre strimler.
Eggene kokes i syv minutter, før de kjøles raskt ned i kaldt vann. Før servering fjerner du skallet og deler de i to på langs.
Nudlene kokes etter anvisning på pakken.
Når suppen er ferdig, ha i svinekjøtt, nudler, pac choi, egg og vårløk.