Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sverre & sjokoladefabrikken

Lyst sjokoladeskum

Skumparty
Oppskrift på lyst sjokoladeskum av Sverre Sætre

Oppskrift på lyst sjokoladeskum av Sverre Sætre

-
+

Lyst sjokoladeskum med bringebær og lakrispulver

  • 75.00 g fløte
  • 100.00 g melkesjokolade (helst 40% kakaomasse)
  • 150.00 g eggehvite (5 stk.)
  • bringebær
  • lakrispulver

Slik gjør du:

  • Finhakk sjokoladen. Kok opp fløten og tøm den over sjokoladen slik at den smelter. Visp sammen slik at det blir en saus.
  • Ha eggehvitene i den smeltede sjokoladen og pisk det godt sammen med en håndvisp. Fyll massen i en chiffon.
  • Sett til avkjøling.
  • Tilsett to gasspatroner. Rist godt. Sprøyt massen ut i glass. Server umiddelbart med tørkede bringebær og litt lakrispulver.