Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sverre & sjokoladefabrikken

Mørkt sjokoladeskum

Skumparty
Oppskrift på mørkt sjokoladeskum av Sverre Sætre

Oppskrift på mørkt sjokoladeskum av Sverre Sætre

-
+

Mørkt sjokoladeskum med olivenolje og vaniljeis

  • 75.00 g fløte
  • 90.00 g mørk sjokolade, med 64% kakaomasse
  • 150.00 g eggehvite (5 stk.)
  • vaniljeis
  • god olivenolje
  • flaksalt

Slik gjør du:

  • Finhakk sjokoladen. Kok opp fløten og tøm den over sjokoladen slik at den smelter. Visp sammen slik at det blir en saus.
  • Ha eggehvitene i den smeltede sjokoladen og pisk det godt sammen med en håndvisp. Fyll massen i en chiffon.
  • Sett til avkjøling.
  • Tilsett to gasspatroner. Rist godt. Sprøyt massen ut i dype skåler. Server skummet umiddelbart med en kule god vaniljeis, en skje god olivenolje og litt flaksalt.