Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Når Kastellet serverer pepperkrabbe i lokaler med mer enn et hint av kolonistil, er det lett å late som man er et helt annet sted enn Hegdehaugsveien.

Når Kastellet serverer pepperkrabbe i lokaler med mer enn et hint av kolonistil, er det lett å late som man er et helt annet sted enn Hegdehaugsveien.

– Jeg hadde kommet tilbake bare for å spise denne

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Bakrus-snacks, backpackerflashbacks og et snev av gourmet. En middag på Kastellet tar deg jorden rundt via deleretter.

– Jeg hadde kommet tilbake bare for å spise denne, sa jeg.

Vi hadde latt manérene fare og skalldyrgaffelen ligge. Den beste og mest effektive måten å få i seg søtt og friskt norsk taskekrabbekjøttet tilberedt med store mengder pepper og koriander som i Singapore, var å bruke fingrene og munnen.