Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Udyret. Steinbit fra Bodø under et lokk av ristet gjær, med en magisk velsmakende smørsaus på vin jaune, crisp jordskokk og en nydelig eplekompott.

Udyret. Steinbit fra Bodø under et lokk av ristet gjær, med en magisk velsmakende smørsaus på vin jaune, crisp jordskokk og en nydelig eplekompott.

Stjernestøv på À L'aise

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Steinbiten har aldri vært så vakker som på À L'aise.

Det er noe beroligende med en restaurant med lave skuldre, der kjøkkensjef Ulrik Jepsen kan gå rundt i rommet og småsnakke med gjestene som gratulerer med at Michelin-stjernen endelig er på plass på veggen.

Fra champagnetrallen valgte vi en 2012 Laurent Perrier, i konkurranse med produsenter som Pol Roger og Ruinart, alle tilgjengelige på glass.

Vi