Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Rest fortsetter å trylle med matsvinn, her ved en falsk «kaviar».

Rest fortsetter å trylle med matsvinn, her ved en falsk «kaviar».

Restaurant Rest: Det finnes ikke søppel mer

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Det finnes stjernepotensial i det andre ikke vil ha. Le sist, le best på Rest.

Det var nok mange av oss som satte østersemulsjonen i halsen da årets norske Michelin-stjerner ble annonsert, og restauranten Rest ble forbigått av – hvordan skal man si dette diplomatisk – i hvert fall én mindre åpenbar kandidat.

Kjøkkensjef Jimmy Øien ble i stedet tilgodesett med en slags bærekraftspris for sin magi med matsvinn, men det kan umulig ha smakt helt av fugl: Man blir bedt møte til utdeling, men går hjem uten det aller viktigste

Fakta: Restaurant Rest

Kirkegata 1–3, Oslo
Telefon: 92 25 00 16
restaurantrest.no