Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Dagens Næringsliv testet 20 typer urøkt pinnekjøtt og 15 typer røkt pinnekjøtt for å finne årets beste julemiddag.

Dagens Næringsliv testet 20 typer urøkt pinnekjøtt og 15 typer røkt pinnekjøtt for å finne årets beste julemiddag.

Den store pinnekjøttesten: Vi har smakt på 35 typer pinnekjøtt

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Se hvilket pinnekjøtt du bør velge til julemiddagen. – Feil utvanningstips radbrekker et bra produkt, sier kokk Øyvind Hjelle.

– Jeg hadde håpet at jeg skulle få minst ett stykke på tallerkenen, hvor jeg ikke klarte å sette fingeren på noen ting, der jeg tenkte at dette var modent og perfekt salt og konsistens. Men det var ingen som hadde alle de parameterne, sier Øyvind Hjelle.