Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

- Ingen gjester skal sitte igjen med dårlige inntrykk

Tekst
Det klassiske og flotte interiøret på Theatercafeen hjelper lite når servitørene er sure, skrev Salt og Pepper i sin anmeldelse. Foto: Øivind Haug

Det klassiske og flotte interiøret på Theatercafeen hjelper lite når servitørene er sure, skrev Salt og Pepper i sin anmeldelse. Foto: Øivind Haug

Theatercafeens daglige leder beklager på Facebook DNs slakt av restauranten.

«Sinte servitører med lavt blodsukker ødela julestemningen på Theatercafeen».

Det skrev DNs restaurantanmeldere Salt og Pepper da de testet stedet for lunsj forleden:Sur julestemning på Theatercafeen

Salt og Pepper gikk slukøret ut av restauranten.

«Effektivt er det, men sjarmen er borte. Regningen kom på 1330 kroner for tre retter, en flaske vann, en eplemost, et glass vin og to kaffe.

Theatercafeen er en institusjon, det burde være et topp sted å spise lunsj.

- Det virker som de lener seg tilbake og tenker at her er det stappfullt før jul uansett, sa Salt.
Theatercafeen bør ta sin posisjon på alvor og tenke mer kvalitet enn kvantitet. Det er ikke bra nok når det er de to svært sjarmerende garderobevaktene som står for dagens servicehøydepunkt», heter det i anmeldelsen.

- Trist å lese

Artikkelen er likt 291 ganger på Dagens Næringslivs Facebook-profil og er så langt delt 57 ganger. Mange lesere har også kommentert saken i tråden under - blant dem Theatercaféens daglige leder Elisabeth Brochmann.

- Ingen gjester på Theatercafeen skal sitte igjen med dårlige inntrykk, uansett hva som er årsaken. Derfor var det trist å lese om Salt og Peppers besøk, skriver hun.

- Vi streber etter å skape gode opplevelser for gjestene, hver eneste dag. Til alle dere som har kommentert at det nettopp er trykket på Theatercafeen som skaper den gode stemningen, ja, så må jeg si meg enig. Theatercafeen er spesiell. Likevel, det skal aldri gå på bekostning av den gode opplevelsen, understreker hun.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.