Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Heidi Kipperberg

– Jeg tror ikke folk vet hva slags omveltning det er på kjøkkenet hver gang vi hører en allergiker kommer, sier Ove Jakobsen, daglig leder og medeier i populære Le Benjamin på Grünerløkka i Oslo.. Foto: Sebastian S. Bjerkvik

– Det går utover allergikerne til slutt

Uventet. Nanbrød må ikke nødvendigvis spises med hovedretten. Peshawari naan – fylt med nøtter og sukker – passer best med en kule vaniljeis, til dessert.

Nanbrød passer til alt – kanskje aller best til dessert

Variert. Drøye 30 % av den indiske befolkningen spiser aldri kjøtt eller fisk. Dermed er det ikke spesielt rart at landet har en av de rikeste vegetartradisjonene i verden. Prøv for eksempel fritert brokkoli..

– Disse passer til alt

Få varsel når vi skriver om
Heidi Kipperberg

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Tidkrevende. Lammecarré, marinert to ganger og stekt i både panne og ovn, er en av rettene kjøkkensjefen på The Pink Elephant er spesielt stolt av. Tilberedningen tar litt tid, men resultatet er verdt det.

– Du kan godt bare steke kebaben i panne

Sprøtt. Indiske snacks er som regel friterte og spicy. Kyllingvinger med chili og ingefær er intet unntak..

– Kyllingvinger blir aldri feil

.

– Dette er indisk alle skal kunne lage

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.