Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Insekter i mat

Maur på sprit. Nordic Food Labs samarbeid med The Cambridge Distillery har resultert i maur som svever i en sfære av gin.. Foto: The Nordic Food Lab

– Om noe oppleves som heslig, kommer an på hvilken kultur en kommer fra

En med det hele. Sirissene spises hele, men ikke rå og levende som utgaven på bildet. Det er best å fryse, koke og så riste dem i ovnen før man knaser dem mellom tennene. For eksempel til en iskald øl..

Kunsten å dyrke insekter

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.