Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Isbiter

Gulrotinfusert. Frukt og grønt kan se fantastisk ut i en isbit, men man må ha i bakhodet at teksturen endrer seg. Hva med en gulrotinfusert isbit?. Foto: Leslie Kirchhoff

– De aller beste drinkene er etter min mening multisensoriske skulpturer

Bukett. En rekke blomster og urter kan med hell brukes i isbiter. Bare fantasien – og noen av fysikkens lover – setter grenser for kreativiteten..

Slik pimper du opp isbitene i sommerdrinken

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.