Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Joannes gjestebud

Italiensk inspirasjon. Råmarinert hvit fisk, en kjapp og fargerik reddiksalat, og hjemmelagde gnocchi på en mektig chèvrekrem står på dagens meny..

– Crudo er jo bare fisk med klær på

Snarveier. Joanne Sørheims krabbesalat er nokså kompleks hvis du skal lage den fra bunnen av. Heldigvis finnes snarveier – og en kjempemessig enkel hovedrett til å veie opp for innsatsen..

Alt kan ikke være komplisert når du skal ha gjester

Fest i en fei. Artisjokktoast, vitello tonnato med storfe, hvit fisk med bønner og dampet nykål står på bordet til ukens gjestebud..

Så lenge den er fast i fisken, passer all hvit fisk til denne hovedretten

Få varsel når vi skriver om
Joannes gjestebud

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Langreist. Joanne Sørheim har vokst opp på gård og bruker mye norske råvarer. Men om vinteren er det lov å gi opp og se til utlandet, mener hun..

Hyttetur med godsaker i sekken

Beige. Krutonger med ansjoskrem, kastanjekrem og sopp, og kylling Marbella med linser og radicchio har langt mer smak enn farge..

Joanne Sørheims gjestebud er en hverdagsfest

Tidsånd. – Hvis du skal lage tre retter etter jobb, kan ikke alle ta to og en halv time, sier Joanne Sørheim..

Hjemmelaget treretter på en hverdag

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.