Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Odd Standard

Når Ikeas startsett ikke holder mål, kan Malle W. Trousseaus nøye kuraterte kjøkkenredskaper bli en hit under treet. Men bare for de med et absurd høyt gavebudsjett.. Malle W. Trousseau

Smaks julegaveguide: De beste julegavene til kjøkkenet

1. På den svarte gren. Matstativet Juniper er laget av einerkvister samlet og malt av Odd Standard-gründerne selv. De måtte lete lenge etter en maling som var matsikker. Lysverkets Christopher Haatuft hang skinke på den da han prøvde den ut; Svein Erik Renaa gjør den om til et vårgrønt tre.2. Tylltryll. Dekketøy til restauranter skal være både interessant og funksjonelt. Tylltallerkenen Constance Kristiansen og Tonje Sandberg har sydd er lett og stablevennlig, men hva skjer etter en runde i oppvaskmaskinen?.

Det holder ikke lenger med en hvit tallerken. Nå skal serviset også være et kunstverk

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.