Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Spise ute

Bistro Grotto okkuperer en gammel garasje i Oslo. Kyllingleverterrine med rosmarinmarmelade og estragonsalat er en menyfavoritt..

Ingen går på Grotto for å få sitte i fred

Restauranten The Little Pickle har omformet et hjørne av Trondheimsveien til et lite mekka for hverdagsgourmet..

Folkelig gourmet

Brasserie France har vært et sikkert tilfluktssted i Oslo sentrum i en årrekke..

Brasserie France: En bearnaise man kan fantasere om

Få varsel når vi skriver om
Spise ute

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
To av Arakatakas signaturer, veggmaleriet og spagetti med løyrom, består..

Topptrent 23-åring

El Brutus har beholdt interiøret, vinen og ildsjeler, men kjøkkenet er blitt nord-spansk og hearty..

Det enkle er ofte det spanske

Geita byr på et tivoli av smaker, men det er ikke alltid de spiller på lag..

Restauranten som byr på et tivoli av smaker

Liminal er verdt en utflukt til Torshov, tilbyr kunnig mat og sympatisk prisnivå..

En av byens beste dealer

Schlägergården ligger som en oase i et grusomt knutepunkt på beste vest..

Schlägergården: Festmåltid i fredet bygg

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.