Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Ganach

Den perfekte julegaven. Hjemmelaget konfekt kan smaksettes av så mangt: Disse smaker av bringebær, sitruslikør og eggelikør. Men Sverre Sætre advarer mot å pøse på med forskjellige smaker. – Da synes jeg man trekker konfekten over mot godteri..  

Slik lager du perfekt julekonfekt

For kresne ganer. En lett sjokoladekrem, kalt ganache, kan brukes til å dandere superenkle desserter..

Slik smelter du sjokolade

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.