Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Merete Bø og Thomas Giertsen lager podkast for Dagens Næringsliv. Her er de avbildet i Burgund i Frankrike våren 2022.

Merete Bø og Thomas Giertsen lager podkast for Dagens Næringsliv. Her er de avbildet i Burgund i Frankrike våren 2022.

Ny podkast: Vinene er ikoniske. Dette bør du spise til

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Konger uten land.

Noen kombinasjoner er helt åpenbare:

Entrecote? Bordeaux.

Vilt? Syrah fra Rhône.

Lam? Rioja.

Men så fins det noen ikoniske viner som ikke har en åpenbar matrett de hører til.

I ukens episode får du høre hva som passer til Ribera del Duero, Brunello di Montalcino, Châteauneuf-du-Pape og chenin blanc fra Loire.

HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!

Bruker du Spotify, er linken HER.

Hører du via Iphone, trykker du HER.

Eller du går inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.

Ribera del Douero til sopp, ragu og lam.
Anbefalte produsenter: Pesquera, Contado de Haza, Vega Sicilia

Brunello di Montalcino til sopp, pasta, lam og kje.
Anbefalte produsenter: Biondi Santi, Col d´Orcia, Lisini, Talenti, Poggio di Sotto, Salvioni.

Châteauneuf-du-Pape til lam, okse og and.
Anbefalte produsenter: Pegau, Ch. Beaucastel, Marcoux.

Chenin blanc fra Loire til ost, hvit fisk og quiche.
Anbefalte produsenter: Thibault Boudignon, Domaine Huet.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.