Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Podkast: Jura, et glemt vinområde?

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Jura er et av Frankrikes minste vinområder, man har likevel store stilvariasjoner. Området har kommet noe i skyggen av Burgund, og det er flere likheter mellom dem – vinstilene kan være utfordrende å skille fra hverandre. I denne ukens podkast løfter Merete Bø og Thomas Giertsen frem de beste hvitvinene fra det "glemte" vinområdet.

HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!

Bruker du Spotify, er linken HER.

Hører du via Iphone, trykker du HER.

Eller du går inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.

PRODUSENTER:

  • Ganevat
  • Tissot
  • Rolet
  • Bourdy
  • Pelican

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner