Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Charlie Holland på vingården Gusbourne i Appledore i Kent. Produksjonen av musserende vin har tatt av i det sørlige England, og særlig i Kent og Sussex, og konkurrerer nå mot fransk musserende.

Charlie Holland på vingården Gusbourne i Appledore i Kent. Produksjonen av musserende vin har tatt av i det sørlige England, og særlig i Kent og Sussex, og konkurrerer nå mot fransk musserende.

Det nye vinlandet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Charlie Holland lager årgangsvin i en av verdens kaldeste vinregioner.

Noen få kilometer innenfor Dovers hvite klipper i Sør-England ligger noen av de britiske øyers aller beste vingårder. Vingården Gusbourne er begunstiget med både det varmeste klimaet i landet og et kalkholdig jordsmonn, og er ikke bare berømt for sine musserende viner, men også for Englands beste rødvin og hvitvin.