<p>Charlie Holland på vingården Gusbourne i Appledore i Kent. Produksjonen av musserende vin har tatt av i det sørlige England, og særlig i Kent og Sussex, og konkurrerer nå mot fransk musserende.</p>

Charlie Holland på vingården Gusbourne i Appledore i Kent. Produksjonen av musserende vin har tatt av i det sørlige England, og særlig i Kent og Sussex, og konkurrerer nå mot fransk musserende.

Det nye vinlandet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Charlie Holland lager årgangsvin i en av verdens kaldeste vinregioner.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner