Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Noen av de beste vinene fra polets basisutvalg til påskens lammeretter.

Noen av de beste vinene fra polets basisutvalg til påskens lammeretter.

De beste hyllevinene til påskens lam

Tekst

Vil du få varsel hver gang Espen Nersveen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Viner fra Rioja, Bordeaux, Toscana og Piemonte – tilgjengelig på et pol nær deg

Stemningen blir høytidelig når du setter det velduftende, perfekt tilberedte og visuelt innbydende lammelåret midt på spisebordet. Lammets distinkte og egenartede aroma brer seg, skjerper sansene og skaper forventning. Du unnlater å fortelle hvor mye smør du har hatt i rotmosen, og du må helt til enden av bordet for å få plass til de ovnsbakte rotgrønnsakene og skålen med gremolata.