Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Lam

Påskelammet smaker enda bedre med den rette vinen.. Foto: Sune Eriksen

15 modne viner til påskelammet

Påskelammet smaker enda bedre med den rette vinen.. Foto: Sune Eriksen

Her er de beste vinene til påskelammet, rett fra hyllene

Kokk Øyvind Hjelle lager fem lammegryter av én base..

Her er fem smakfulle lammegryter

Få varsel når vi skriver om
Lam

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Mat fra annerledeslandet. Et måltid med persiske smaker er komplekst, overraskende, annerledes.. Foto: Sigurd Fandango

Torgrim Eggen: Du vil ikke treffe to iranere som er enige om hvordan denne retten skal lages

Salat med kokt eller stekt egg, og syltede grønnsaker.. Foto: Lars Petter Pettersen

Restefest

I stedet for tørr og trist kylling, er en saftig smakfull og sprøstekt fugl å foretrekke.. Foto: Lars Petter Pettersen

Påskefestmaten

Påskelammet smaker enda bedre med den rette vinen..

Her er de beste vinene til påskelammet

En annen versjon av Norges nasjonalrett.. Foto: Lars Petter Pettersen

Maten som gjør seg selv bedre

En rektor følger to ungdommer ut fra Hongkongs tekniske universitet. Om lag hundre demonstranter skal være igjen inne på området. Foto: Ng Han Guan / AP / NTB scanpix.

Hongkongs ledelse ber demonstranter overgi seg – Kina sier bare de kan bestemme over Hongkongs lover

Påskefest. Marinert, langtidsstekt lammebog med kremete smørbønner og frisk urtesalat..

Sett krydder på påskelammet

I ilden. Glør, flammer og røyk gir maten en magisk smak som ikke kan kjøpes for penger..

Gode oppskrifter til påskebålet

Gjør noe spennende med lammet i påsken, for eksempel Bjørn Svenssons lammetartar med fenalår, egg og hjertesalat.. Foto: Camilla Jensen

Fem veier til lammenam i påsken

Samspill. Lammekjøttet har mye egensmak og fett, noe som krever viner med sterk karakter.. Foto: Sune Eriksen

Lammevin i siste liten

Braisert lammebog med røkt bygg, signert Heidi Bjerkan på Credo i Trondheim.. Foto: Øystein Lie

– Lam er jo en klassiker

Heidi Bjerkan gir deg oppskriften på sprøtt grisehode med norske vinterepler.

– En alternativ fredagskveld

Kokk og kokebokforfatter Kari Innerå holder på tradisjonene når hun lager perfekt pinnekjøtt.. Foto: Sune Eriksen

- Med pinnekjøtt er det ikke stress

.

– Den som finner flest pepperkorn har vunnet

.

Det billigste kjøttet gir den beste gryten

. Jimmy Linus

Slik lager du 36-timers lammebog

.

Kari Innerås beste lammeoppskrifter

Dagens Næringsliv AS

Sjefredaktør/Adm.dir Janne Johannessen
Postadresse: Postboks 1182 Sentrum 0107 Oslo
Sentralbord DN 22 00 10 00
Besøksadresse: Christian Krohgs gate 16 0186 Oslo
Kundeservice 21 89 61 00
Tips tips@dn.no

Få tips og siste nyheter om vin fra Merete Bø i vårt nyhetsbrev

Påmelding her
instagram Kundeservice Min side Annonse Arkiv
facebook Personvern Cookies Vilkår RSS

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her.