Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
God og rimelig. Kvalitet behøver ikke koste skjorta. Her er noen av de beste vinkjøpene under 150 kroner.

God og rimelig. Kvalitet behøver ikke koste skjorta. Her er noen av de beste vinkjøpene under 150 kroner.

De beste vinene under 150 kroner

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Det finnes en rekke gode bestillingsviner til under 150 kroner.

I Vinmonopolets bestillingslister finnes i overkant av 1000 viner til 100-150 kroner. I denne priskategorien finnes en rekke kjedelige og kommersielle viner, men heldigvis er det unntak.

Dette er mine favoritter under den magiske 150-kronersgrensen, og flere av dem leverer virkelig imponerende kvalitet i forhold til prisen. Felles er at de må bestilles – enten på ditt lokale polutsalg eller på nett.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner