God og rimelig. Kvalitet behøver ikke koste skjorta. Her er noen av de beste vinkjøpene under 150 kroner.

God og rimelig. Kvalitet behøver ikke koste skjorta. Her er noen av de beste vinkjøpene under 150 kroner.

De beste vinene under 150 kroner

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Det finnes en rekke gode bestillingsviner til under 150 kroner.

I Vinmonopolets bestillingslister finnes i overkant av 1000 viner til 100-150 kroner. I denne priskategorien finnes en rekke kjedelige og kommersielle viner, men heldigvis er det unntak.

Dette er mine favoritter under den magiske 150-kronersgrensen, og flere av dem leverer virkelig imponerende kvalitet i forhold til prisen. Felles er at de må bestilles – enten på ditt lokale polutsalg eller på nett.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk