- Langrenn er, som alpint, blitt en sport hvor marginene teller. Løpernes fokus på teknikk og kravet til kraft og utholdenhet, passer merkevaren Audi perfekt. I alpint er Aksel Lund Svindal vår fremste Audi ambassadør. Med Team Northug i langrenn har vi nå noen av verdens ypperste idrettsutøvere med oss på laget, sier Audis direktør Vidar Eriksen i en pressemelding.



 

- Audis markedsføring er kjent for å ha glimt i øyet. Det kan jeg kjenne meg igjen i. Forspranget ligger jo i replikken, sier en smilende Petter Northug.

Team Northug vil i tiden fremover kjøre en Audi A4 allroad og en Audi Q5. Les tester av disse bilene her.

– Vi er svært fornøyd med den avtalen vi har tegnet med Audi, sier manager John Northug. For oss er det viktig med en støttespiller som bidrar til at vi går en sikker og fremkommelig sesong i møte også på veien, avslutter John Northug.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.





Raser mot Northugs pokerspill



Les flere treningssaker på DN Aktiv

Kom i form med DN Aktiv klubb