Det var under et seminar i Stavanger i går at Giske langet ut mot Northug og andre idrettsutøvere som reiser ut av Norge for å spille poker, sier Aftenposten.

- Skyter seg selv i foten
Både toppidrettssjef Jarle Aambø, Idrettsforbundets generalsekretær Inge Andersen og flere fra Olympiatoppen var til stede, samt Northugs pressetalsmann Otto Ulseth.

Les mer: Jakter pokermillioner i Vegas

- Norske toppidrettsutøvere er flasket opp på den norske dugnaden. Når de drar utenlands for å spille poker skyter de seg selv i foten, mener Giske, som forsvarer den norske idrettsmodellen og Norsk Tippings rolle

Signalene som Northug sender ved å spille poker i utlandet, er med på å undergrave Norsk Tippings rolle, mener Giske

- Billig retorikk
Otto Ulseth var ordstyrer på seminaret i Stavanger.

- Jeg synes det er billig retorikk av Giske. Northug kommer fra lokalidretten, han bor i Mosvik og Meråker og ikke Monaco, og de 18 000 kronene han tjente i Riga var akkurat nok til å kjøpe et draktsett til Mosvika. Han må ha et liv utenom idretten også, sier Ulseth.



Les flere treningssaker på DN Aktiv

<b>Legger millioner på bordet for Northug</b>

<b>Se skikongens superformue </b>

<b>Lønnsfest for VM-heltene</b>

Nå dine treningsmål - Meld deg inn i DN Aktiv klubb



.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.