- Det er ikke bare å hente inn penger fra næringslivet på et blunk, sier sjefen i teamet Nils Marius Otterstad.

Fra april er et ikke mer penger i kassen. Bemanningsselskapet Xtra personell er hovedsponsor for Norges første helprofesjonelle private langrennslag. Samarbeidet startet i 2007. Kontrakten med sponsoren går ut i mars.

- Vi har ennå ikke landet nye avtaler, men det jobbes knallhardt, sier Otterstad som konstaterer at Birkebeinerrennet lørdag kan bli siste renn for det anerkjente skilaget.

Det har vært en god sportslig sesong for teamet, med seier blant annet i Marcialonga. Lagets stjerner, Anders – og Jørgen Aukland og Simen Østensen har alle signalisert at de ønsker å fortsette satsingen.

- Det er klart det er litt frustrerende for løperne og ikke å vite hva som skjer etter sesongen, men det jobbes hardt, presiserer Otterstad.

Les også:

<b>Se Pekkas utrolige staketeknikk </b>

- Birken var et banneord

Dette avgjør sluttiden din i Birken (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.