Antallet sysselsatte i den private sektoren i USA steg med 179.000 personer i juli, ifølge en undersøkelse foretatt av ADP Employer Services onsdag.

På forhånd var det ventet en oppgang i sysselsettingen på 170.000 personer, ifølge estimater innhentet av Bloomberg News.

Forrige månedstall ble revidert fra en sysselsettingsoppgang på 172.000 til en oppgang på 176.000.

Undersøkelsen tar utgangspunkt i 406.000 av ADPs selskapskunder, og omkring 23 millioner ansatte. Den omfatter således mer enn 20 prosent av alle ansatte i privat sektor i USA, ifølge ADP.

Sysselsettingstallene blir sett på som en viktig indikator for utviklingen i de offisielle arbeidsmarkedstallene, «nonfarm payrolls», som publiseres fredag.

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

- Det er katastrofalt dårlig. Det sprer seg som ringer i vannet  

I denne kommunen har et forsvinnende lite antall høyere utdanning  

Obama langer ut mot Trump: - Uegnet som president  

Beste siden 2008: Båtsalget opp av bølgedalen dnPlus  (DN+)

Kommune-NM 2016: Sjekk din kommune her dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Åpner falkevingedørene 30 cm fra betongstolpe
Det er små marginer når DNs biljournalist tester om falkevingedørene til Tesla Model X kan åpnes i trange parkeringshus.
01:16
Publisert:
 

Teslas nye «folke-SUV» gjør 0-100 km/t på 3,4 sekunder
DN har testet Tesla Model X. Dette er dommen.
04:19
Publisert:
 

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.