Tallene fra den europeiske bilprodusentforeningen ACEA viser at salg av VW-biler var litt lavere enn utviklingen for det totale nybilsalget innen EU, som var på 9,8 prosent, men viser til at Volkswagen likevel kunne notere seg en salgsøkning på 8,4 prosent, sammenlignet med september i fjor.

VWs markedsandel falt som dette med 0,3 prosentpoeng til 23,3 prosent, men konsernet ligger likevel langt foran konkurrentene. Det franske konsernet PSA, som står bak Peugeot og Citroën, hadde i september EUs nest største markedsandel på 9,9 prosent. Volvo kan på sin side melde om nybilsalgsøkning på 5,8 prosent fra september i fjor til samme måned i år, og en økning på 8,2 prosent de ni første månedene i år.

I årets ni første måneder ble det solgt til sammen 10,4 millioner nye biler i EU, en oppgang fra 8,8 prosent i samme periode i fjor.

Sjekk skattelistene for 2014 her

Les også:

- Det finnes ingen helg, pause eller ferier i denne bransjen  

Dette er landets rikeste under 30

Asia i dag: Seks «Manhattan» står tomme i Kina  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv: Bordtennis, lavvo og strandstoler. Googles kontorer er litt  annerledes.

Bordtennis, lavvo og strandstoler. Googles kontorer er litt annerledes.
Sjef i Google Norge, Jan Grønbech, tror de ansatte jobber bedre når de har et lekerom.
02:10
Publisert: