Annonsen er trykket i Dagens Næringsliv, VG, Dagbladet og Bergens Tidende.

– Som administrerende direktør i Harald A. Møller AS ønsker jeg å komme med en uforbeholden unnskyldning til det norske folk og våre kunder. Som importør er det helt grunnleggende for oss at våre kunder har full tillit til Volkswagen-konsernet. Vi i den norske organisasjonen vil jobbe hardt for å gjenvinne din tillit, skriver administrerende direktør Terje Male i Harald A. Møller AS i annonsen.

Han opplyser at de nå arbeider intenst for å få gjennomført alle nødvendige oppgraderinger av samtlige berørte biler.

Volkswagen har registrert 147.139 biler i Norge som er berørt av avsløringene av utslippsjuks. 77.580 av disse er fra Volkswagen, 27.649 fra Audi, 19.947 fra Skoda og 21.963 fra Volkswagen Nyttekjøretøy. Harald A. Møller AS importerer alle disse Volkswagen-eide bilmerkene i Norge.

På verdensbasis er rundt 11 millioner dieselbiler utstyrt med programvare som gjør at bilene under miljøtesting viser langt lavere utslipp av nitrogenoksid (NOx) enn de egentlig har i vanlig bruk. Testene skal sørge for at bilene lever opp til miljøkravene i ulike markeder.

Les også:
– Nye biler fra Volkswagen ikke berørt av programvarejuks
Volkswagens handlingsplan godkjent
VW selger flere biler til tross for utslippsjuks  

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.