– Det er de små detaljene som er hemmeligheten.

INNOVATØRENE

Andreas
Feet

Komiker Anne-Kat. Hærlands hode lever sitt eget liv. Hun er bare assistenten.

INNOVATØRENE

Anne-Kat. Hærland

t Ferdinand Wagner Lorenz f Sebastian S. Bjerkvik

Hvordan organiserer du arbeidsdagen din?

– Jeg putter alle gjøremålene inn i kalenderen min og planlegger dagen time for time. Hvis du bare skriver ned gjøremålene, så har du ikke bestemt når ting skal gjøres og heller ikke viktigheten.

Hva hører du mye i ditt felt som egentlig er det dårlige råd?

– Jeg ville aldri rådet noen til å gå på moteskole hvis de har lyst til å bli designer. Det kan virke som en logisk vei å gå, men nåløyet for å lykkes den veien, er utrolig trangt. Jeg tror det er mye bedre å gå i lære for å lære faget, enn å gå på skole.

Hvordan vil du beskrive din egen stil?

– Grunnleggende britisk, men med en moderne twist.

Hva slags twist?

– Det kan for eksempel være at jeg sprer slipset mitt ut på hver sin side for å få litt mer bredde på det. Ringer, bandana eller skjerf er også en fin måte å introdusere personlighet. Det er de små detaljene som er hemmeligheten, og som sammen skaper helheten i antrekket.

Hvis du skulle brukt ett antrekk resten av livet, hva hadde du gått med?

– Et par brune, semskede sko. Et par steinvaskede jeans med høyt liv. En lyseblå bengalstripet skjorte. Et kakifarget slips i grenadine-vev og en brun blazer med store ruter.

Hvorfor? 

– Jeans er praktisk fordi de tåler hverdagsbruk. Hjemme har vi hund, og når den hopper opp og ned på et par fine ullbukser, blir de ødelagt. Mens jeansen kan bli slitt og skitten uten at det gjør noe. Blazer og slips er en pen Ivy League-kombinasjon: Perfectly well-dressed, uten å være overdressed.

Innovatørene

Nyskapende profiler innen mat, teknologi, samfunn, musikk, mote, design, arkitektur, tv og sport deler sine rutiner og beste tips – profesjonelt og privat.