– Det er mer avslappende å være produktiv enn å «koble av»

INNOVATØRENE

Andreas Melbostad

Komiker Anne-Kat. Hærlands hode lever sitt eget liv. Hun er bare assistenten.

INNOVATØRENE

Anne-Kat. Hærland

t Anna Skavlan
f Sebastian S. Bjerkvik

Hvordan ser morgenen din ut?

Det varierer ut fra hvor jeg er og hva som er dagens oppgave. Jeg jobber mellom USA og Europa, så det å forholde seg til tidssoner er en naturlig del av min hverdag. Dager hvor jeg ikke er på reise, jobber jeg ofte hjemme, og mye av jobben min er nå digital. Jeg jobber med Italia for produktutvikling, så dagen starter gjerne rundt klokken åtte med eposter til og fra dem. Senere på dagen, når det blir morgen i New York, flyttes fokuset mitt over dit.

Hvordan håndterer du å ha så mange reisedager? Har du noen teknikker?

Jeg har begynt å kjenne reisene veldig godt. Jeg liker å fly med samme selskap så jeg vet hva jeg kan forvente, bor på samme hotell, gjerne samme hotellrom. Når det er så mye ukjent, er det godt.

Hvordan holder du deg oppdatert?

Bruker sosiale medier. Instagram for det visuelle, og Twitter for nyheter. Mer bransjeorientert informasjon kommer fra WWD (Women's Wear Daily), BOF (Business of Fashion) eller Vogue. Liker godt å multitaske, så har gjerne nyheter eller annet på mens jeg jobber. Har generelt ikke tålmodighet eller tid til å se på noe uten å gjøre noe annet samtidig. Jeg har ganske bra flyt i informasjonsinntaket mitt.

Innovatørene

Nyskapende profiler innen mat, teknologi, samfunn, musikk, mote, design, arkitektur, tv og sport deler sine rutiner og beste tips – profesjonelt og privat.

Komiker Anne-Kat. Hærlands hode lever sitt eget liv. Hun er bare assistenten.

INNOVATØRENE

Anne-Kat. Hærland