D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • Magasinet
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • DN Mer
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Italiensk bakst

Underbrukt. Dag Tjersland mener kje en ypperlig råvare flere burde benytte seg av. Det milde, lyse kjøttet serverer han på flere forskjellige måter – fra «kjebab» til klassiske steker.

Hva med en kjebab eller en høytidstaco med bresert kje?

Tørket. Italienske småkaker holder seg i evigheter. Og smaker veldig godt til et glass hetvin.

– De blir ikke noe gode om de ligger, og må helt klart spises nyfriterte

Søtt med en vri. Det er fort gjort å glemme, men Italia er også et land av søtsaker..

– Tiramisu à la minute er rask og vel så god

Få varsel når vi skriver om
Italiensk bakst

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Nøtter. – Du må ikke ha hasselnøtter på toppen, den er god i seg selv. Men det ­skader ikke. Dessuten er det noe magisk med kombinasjonen av sjokolade og hassel­nøtter, sier Dag Tjersland om sin nemesis..

– Man får fort en del skryt for denne!

Håndverk. Spesialmaskiner er slett ikke nødvendig for å diske opp med hjemmelaget pasta.

– Det skal se litt hjemmelaget ut

Bredde. Hvor laget de den første pizzaen? Om det strides de lærde, men Dag Tjersland selv føler seg temmelig sikker på at den hadde sitt utspring på Sicilia.

Italiensk bakst: Pizza-spesial!

Raskt. Italiensk gatemat passer like godt i hånden som til forrett.

Italiensk bakst: gatemat fra Sicilia

Konstant. Bakst er det vanskelig å komme utenom under et måltid i Italia. Brød serveres før, under og etter servering.

– De som vet hva det er, bestiller det. Og de som har smakt det, kommer som regel tilbake

Tradisjonsrikt. Ciabatta, landbrød og focaccia er hjørnesteinene i den italienske brødtradisjonen..

Ny spalte: Italiensk bakst med Dag Tjersland

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.