Norwegian Air Shuttle rapporterte at selskapets første 787 Dreamliner på vei til Bangkok måtte bli erstattet av et innleid fly etter strømproblemer på flyet, skriver TDN Finans.

«Vi hadde problemer siden lørdag med flyet, og det er flyets strømsystem som er utfordringen», ifølge informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, ifølge avisen.

Flyet skulle ha reist til Bangkok på lørdag, men etter 24 timer, måtte de 250 passasjerene bli fløyet til Stockholm hvor det innleide flyet ventet.

Problemene med Dreamlineren resulterte også i at 245 reisende som skulle ta dette flyet tilbake til Sverige er strandet i Bangkok, skriver Metro.

To av to
Det er den andre episoden Norwegian har opplevd med Dreamliner-flåten sin, som foreløpig bare består av to fly, på en uke.

Forrige uke ble selskapets andre Dreamliner stående bom stille på Arlanda på grunn av teknisk feil.

Norwegian betegner ifølge di.se. problemene som "veldig frustrerende".

<b>Norwegian-fly 25 timer forsinket - og nå står Dreamlineren på bakken</b>

Les også:
Nett-tv-fråtsing skaper problemer
Hegnar har tapt fire år på rad
Frp-problemet
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.