Bernie Ecclestone truer med å gi seg som formel 1-sjef dersom han ikke får viljen sin av de nye eierne.

Den britiske milliardæren solgte den populære motorsportserien til amerikanske eiere nylig. I et intervju med Sky Sports går 85-åringen langt i å antyde at han kan komme til å trekke seg helt tilbake.

– Takk og lov trenger jeg i øyeblikket verken pengene eller jobben, og dersom ting ikke går den veien jeg mener er den rette, forsvinner jeg garantert, sier Ecclestone.

Til tross for eierskiftet fortsetter den aldrende briten inntil videre som øverste sjef i formel 1-sirkuset. Han deler imidlertid ansvaret med Chase Carey, styreformannen i medieselskapet 21st Century Fox.

Les også: Oljefondet fortsatt i racerbil og Kan få ut penger fra kontroversiell investering

På spørsmål om han ser for seg et engasjement i idretten i mange flere år, sier Ecclestone:

– La oss se, la oss se.

Max Mosley, tidligere president i Det internasjonale motorsportforbundet (FIA), sa nylig at han tror den mangeårige formel 1-sjefen gir seg dersom noen blander seg i måten han styrer på.

– Max kjenner meg veldig godt, sier Ecclestone til det.

Les også:
Oljeprisene stiger etter stans av skip fra Libya

USA etterforsker tre mulige terrorangrep på et døgn

Asia i dag: Snart tomme for ammunisjon?

Følg markedet på DN Investor

Hør DNs podcast «Finansredaksjonen» om septemberskrekken: Sjefstrateg Peter Hermanrud i Swedbank forklarer hvorfor aksjemarkedet gjør det så dårlig i september.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Bjerke: - Alt som skjer i DNB er mitt ansvar
Samtidig opplyser styreleder Anne Carine Tanum at DNB-styret ikke kommer til å stille spørsmål ved konsernsjef Rune Bjerkes stilling i kjølvannet av Hjort-rapporten.
01:10
Publisert: