Når jobben gjorde deg utbrent - kan du da komme tilbake og fortsette som før etter sykemelding?

Og hvis ikke - hvordan søker man egentlig ny jobb når man har vært på pause fra arbeidslivet lenge?

I ukens episode lurer Vibeke på hva hun skal gjøre med «gruffet» som sitter igjen i veggene på arbeidsplassen, etter at hun har kommet tilbake fra nær et år med sykemelding. Noe med kulturen på jobb gjorde henne utbrent, og det har ikke endret seg helt.

Organisasjonspsykolog Krister Halck i Moment Consulting gjester Mandagsmøtet for å diskutere hvordan man best kommer tilbake på jobb etter å ha møtt den berømte veggen - og om hvordan man kommer seg videre, hvis den gamle jobben er i ferd med å gjøre deg utbrent igjen.

I ukens fasit får en utålmodig student svar på om det er ok å søke på drømmejobben, selv om man langt ifra er ferdig med utdannelsen.

Du finner Mandagsmøtet overalt hvor du vanligvis lytter til podkast.

Har du spørsmål om karriere og arbeidsliv?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en mail på mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.