I ukens episode av Mandagsmøtet tar vi opp spørsmålet til Kristine, som lurer på en rekke ting om å være på jakt etter sin første «voksenjobb» - den hun skal bygge resten av karrieren sin på.

Dessuten har hun en kompis hun vil hjelpe også - hun frykter han ødelegger for seg selv på jobbintervju, fordi han ikke er så opptatt av image.

Vi hentet inn rekrutterer Erik Falk Hansen for å lage en aldri så liten «fersk jobbsøker-guide».

I tillegg til en episode spekket med gode spørsmål og svar om jobbsøking, er det Anders som får hjelp i ukas fasit. Han har landet sin første jobb, men plutselig dukket drømmejobben opp et annet sted. Er det krise å slutte i en jobb etter å ha jobbet der veldig kort?

Still oss dine spørsmål!

Vi vil gjerne vite hva du lurer på om karriere og jobb! Send oss dine spørsmål på epost til mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.