Anders Buchardt er sammen med faren Arthur blant de største eiendomsinvestorene i Skandinavia. De driver selskapet AB Invest, som eier totalt 3400 hotellrom i Norge, Sverige og Danmark, og totalt 200.000 kvadratmeter med eiendom. Selskapet, som kun har ansatt 1,5 årsverk, har 350 millioner kroner i leieinntekter hver eneste år.

På tross av de store verdiene selskapet besitter, lytter Buchardt ikke på eiendomsanalytikere i det hele tatt.

- Evighetshorisont

- Det finnes masse analyse på eiendomsmarkedet. Vi har null fokus på det, sier Buchardt på DNs Næringseiendomskonferanse tirsdag, hvor det sitter flere eiendomsanalytikere.

Far og sønn Buchardt  investerer primært i bygging av nye hotelleiendommer. Yngstemann poengterer at AB Invests investeringsfilosofi handler om to ting:

- Vi har evighetshorisont og hater risiko. Og vi bygger stort, sier han.

Les også: - Det er heller ikke grisebillig etterpå

Forstyrrende

Buchardt fremhever at en viktig del av å minimere risikoen er å ikke la seg distrahere av "synsing og andres meninger" som ofte er et resultat av mer kortsiktig tenking enn det han driver med.

- Synsing og meninger kan være forstyrrende for gode investeringer eller føre til at man investerer i feil prosjekter, sier han, og understreker:

- Det er ikke alt som skjer rundt deg som betyr noe, men det man selv tror og det man selv klarer å skape.

LES OGSÅ OM:

Gutteklubben Grei har fått konkurranse av Kvinneklubben hjerte, hjerte, fineste: Kvinneklubben «Fineste du!» dn+

Når eldre arbeidstakere er mindre produktive: Vil kutte seniorenes lønn dn+

Typisk damer å være vanskelig å like? Toppdamer og kvinnekortet dn+  

Vinner Follo-jobber:  Kjøper norsk arbeidskraft dn+  

Vurderer å flytte langrutene fra Oslo: Vurderer å rømme fra flyavgiften dn+

 

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.