Tirsdag kveld er det 260 Norwegian-passasjerer på vei til New York som rammes. Det melder VG.

- Det er en del som må byttes. Boeings teknikere jobber for fullt med å få ordnet dette så snart som mulig, sier Norwegians informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til avisen.

Ved 20-tiden kom imidlertid beskjeden om at flyet tidligst kommer avgårde klokken 23.00. Det er fem timer etter planen.

Flere episoder
Igår rapporterte Norwegian Air Shuttle at selskapets første 787 Dreamliner på vei til Bangkok måtte bli erstattet av et innleid fly etter strømproblemer på flyet. Forrige uke ble selskapets andre Dreamliner stående bom stille på Arlanda på grunn av teknisk feil.

- Først og fremst er dette uheldig for passasjerene. De skal slippe så store forsinkelser. Men det er klart at når det blir så mange og så store forsinkelser som det har vært de siste dagene, er det ikke godt nok. Da forventer vi at Boeing tar sin del av ansvaret, sier Sandaker-Nielsen til VG tirsdag kveld.

Oppgjør
Norwegian betegner ifølge di.se. problemene som «veldig frustrerende», og varsler nå et oppgjør med flyprodusenten Boeing.

- Først og fremst er dette uheldig for passasjerene. De skal slippe så store forsinkelser. Men det er klart at når det blir så mange og så store forsinkelser som det har vært de siste dagene, er det ikke godt nok. Da forventer vi at Boeing tar sin del av ansvaret, sier Sandaker-Nielsen til VG.

Les: - Kunne ikke fått en verre start på langrutene!

Enda en Dreamliner satt på bakken
Norwegian-fly 25 timer forsinket - og nå står Dreamlineren på bakken

Mest lest på DN.no i dag:
Dette mener Spetalen er regjeringens jobb nummer én
Slik blir Norge med Erna som sjef
Luksusrestaurant vil ha Tjuvholmen for seg selv (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.