Permitteringsvarselet er opphevet for noen titalls ansatte som til daglig jobber i kommersiell avdeling, med salg og markedsføring, opplyser informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

– I stedet for permitteringer har vi nå valgt å kalle disse inn til å avhjelpe med kundebehandling. De vil nå hjelpe til med å svare og hjelpe kundene på telefon, mail og sosiale medier som Facebook, sier han til Nettavisen.

Onsdag i forrige uke ble 800 kabinansatte permittert som følge av streiken blant pilotene i Norwegians datterselskap Norwegian Air Norway (NAN).

Streiken fører til at de fleste flyrutene til Norwegian i Skandinavia blir innstilt også tirsdag. Bare i Danmark vil et begrenset antall ruter gå som planlagt.

Siste utvikling i saken:
Norwegian innstiller flere avganger tirsdag
Advokat: - Et signal om at Norwegian ikke har mer å gå på
Norwegian ber om frivillig lønnsnemnd - pilotene sier nei
Aksjen stiger under Norwegian-streiken
Fond selger i Norwegian
Norwegian vil fly til India
Norwegian står bak nytt flyselskap (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.