Konjakkhuset Giboin lager årgangskonjakker helt uten tilsetninger. De slippes ikke på markedet før de er 20 år gamle.

Konjakkhuset Giboin lager årgangskonjakker helt uten tilsetninger. De slippes ikke på markedet før de er 20 år gamle.

Årgangskonjakk trues av klimaendringer

Tekst

Vil du få varsel hver gang Trine Wiik-Lehmann publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

I Cognacs minste område fokuserer brødrene Giboin på årganger. Men klimaendringene skaper utfordringer.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner