Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Solid hyllekjøp

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

Domaine d'Andezon har vært i Polets hyllesortiment i årevis, og er en sikker kilde til imponerende rødvin til under 200-lappen.

Les Vignerons de Estezargues, som er det kvalitetsbevisste lille kooperativet laget av ti vinfamilier som står bak vinen, holder til rett utenfor Avignon i Sør-Rhône i Sør-Frankrike. Ikke langt fra Châteauneuf-du-Pape, men langt under nabovinens prisnivå.

Syrah-druene i Domaine d'Andezon kommer fra en gammel økologisk dyrket vinmark. Vinen er ufiltrert, mørk og tett, med en uvanlig konsentrasjon til en såpass rimelig vin å være.

Perfekt til viltkjøtt i alle former, og ikke minst tilgjengelig i Polets hyller.

87

Navn: Domaine D`Andezon 2023

Produsent: Vign. d'Eztezargues , Rhône , Frankrike

Pris: 193,90 Varenummer: 3133701 Basisutvalget, tilgjengelig i annen årgang, Importør: Better Wines AS

Dufter aromatisk av mørke skogsbær og bjørnebær. Tett og mørk, konsentrert saftig og dyp frukt på smak med lett tørre og ferske tanniner. Mye vin for pengene. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.