Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Betong serverer curryen kald og lar limeblad og sitrongress skinne.

Betong serverer curryen kald og lar limeblad og sitrongress skinne.

Kald curry og rå betong

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Nyåpnede Restaurant Betong serverer folkelig gourmetmat og er lovende, men ikke helt treffsikker.

– Champagne? Eller pils? spurte servitøren.

Betong er nyeste tilskudd til det livlige restaurantlivet i Bjørvika. Kjøkkensjef og medeier er Jonathan Hagen, inntil nylig sandwichmester på naborestauranten Mike's Corner. Ideen i de nakne lokalene er mat på høyt nivå med folkelig stemning og pris. Her er enkle bord, plaststoler og litt graffiti- og fotokunst på veggene, i all hovedsak ganske unge gjester og en åtte retters smaksmeny med tre ekstra tilvalg.