Saker om: Restaurant Restauratør, klesbutikkeier, fysioterapeut – og Karpes faste fotograf Restaurantenes bookingansvarlige skjønner ikke bæret – Ingen lønn å leve av. Ikke i det hele tatt Få varsel når vi skriver omRestaurant Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Taper penger på restaurantfenomen: – Jeg tror folk er blitt frekkere Joakim Haugland: – Jeg har aldri fri og alltid fri på samme tid Barcodes norske stayer En skakk garasje er blitt hovedstadens nye bistrofavoritt Gatemat fra Bogstadveien Dette er Oslos 30 beste matopplevelser – på et lavere budsjett Kutter forbruket: – Vi har aldri hatt så mange som har drukket vann hos oss Stjernekokken mistet kona. Nå har han gjort comeback Han driver Norges mest ukjente gourmetrestaurant – med plass til seks gjester Færre konkurser i november: – Kommer nok en kraftig rekyl Kraftig inkassohopp i serveringsbransjen Kongelig Palace Denne nettbutikken lager produkter for noen av verdens hotteste spisesteder Oslo-restauranten Vandelay stenger: – Maaemo krever og fortjener all min oppmerksomhet – De må jo tro at jeg er helt idiot Hvis bare alt på Theatercaféen var like bra som biffen Perfekt pasta i asfaltjungelen Nytt rekordunderskudd for Maaemo Kraftfôr til lunsj Ukjølet vin og sausrester skjemmer de mange gode rettene på Holzweiler Platz Fransk forsøk ved Frognerparken D2s guide til Hamar – Hadde jeg mistet den jobben, hadde jeg vært fucked. Da hadde jeg havnet på gaten Her er D2s guide til Stavanger Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang fikk et kinesisk tilbud han ikke kunne si nei til Asiatisk gourmet med skamløs avslutning «Sharing» er ikke nødvendigvis «caring» Kald curry og rå betong Før samlet michelinkokken på stjålne Mercedes-stjerner Dobbeltseier for Plaza-ansatte, kan bli hattrick Et helnorsk festmåltid på stjernerestauranten i Trondheim Gastrotapasbaren Bon Lio sparer ikke på noe – bortsett fra lyset Avholdsmannen Karl-Otto Bauer har gjort restaurant Lorry til et av landets mest kjente vannhull Vintyveri for millioner fra eksklusive restauranter: – Innbruddstyvene har ekstrem vinkunnskap og har bare gått for de dyreste vinene Konkursras i serveringsbransjen: – Mange røde flagg nå Fra «høl» til 100 millioner på syv år. Nå selger han: – En «reality check» Kafédriver oppgitt over strømstøtteordningen: – Rett og slett ingen vits i å søke Torstein Tvenge i kompaniskap med kjendiskokk Trond Moi Pizza & Kina Expressen er konkurs etter nesten 40 år: – Hele greia er bare trist Hun fikk sparken som sosialarbeider. Nå er Mashama Bailey kåret til USAs viktigste kokk Re-Naa: Mest fullendte måltid i Norge Tidligere rallykjører Henning Solberg lånte Oslo-restaurant 760.000 kroner - nå er spisestedet konkurs Prisskvis for servicenæringen: – Alle i bransjen henger etter med å justere prisene ut mot gjestene Schlägergården: Festmåltid i fredet bygg Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer Københavns eksklusive restauranter får kraftig kritikk i Financial Times Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe
Få varsel når vi skriver omRestaurant Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Vintyveri for millioner fra eksklusive restauranter: – Innbruddstyvene har ekstrem vinkunnskap og har bare gått for de dyreste vinene
Tidligere rallykjører Henning Solberg lånte Oslo-restaurant 760.000 kroner - nå er spisestedet konkurs