Saker om: Restaurant Avholdsmannen Karl-Otto Bauer har gjort restaurant Lorry til et av landets mest kjente vannhull Vintyveri for millioner fra eksklusive restauranter: – Innbruddstyvene har ekstrem vinkunnskap og har bare gått for de dyreste vinene Konkursras i serveringsbransjen: – Mange røde flagg nå Få varsel når vi skriver omRestaurant Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Fra «høl» til 100 millioner på syv år. Nå selger han: – En «reality check» Kafédriver oppgitt over strømstøtteordningen: – Rett og slett ingen vits i å søke Torstein Tvenge i kompaniskap med kjendiskokk Trond Moi Pizza & Kina Expressen er konkurs etter nesten 40 år: – Hele greia er bare trist Hun fikk sparken som sosialarbeider. Nå er Mashama Bailey kåret til USAs viktigste kokk Re-Naa: Mest fullendte måltid i Norge Tidligere rallykjører Henning Solberg lånte Oslo-restaurant 760.000 kroner - nå er spisestedet konkurs Prisskvis for servicenæringen: – Alle i bransjen henger etter med å justere prisene ut mot gjestene Schlägergården: Festmåltid i fredet bygg Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer Københavns eksklusive restauranter får kraftig kritikk i Financial Times Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe Kafeen Niste serverer norske klassikere i London J2: Forfinet og spennende koreansk Full feiring på Michaels etter gjenåpningen Kanpai: Skummende hverdagsmoro Lava Oslo-sjef Maria Aas-Eng skuffet over at meteren ikke fjernes: – Mange bord som ryker når du skal holde en meter avstand Henrik J. Henriksen: – Egentlig burde jeg bare eksistert på morgenen Satser stort på Oslos uteliv: – Vi går ut på en helt annen måte enn før Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg Restauranteier Nevzat Arikan: – Det er ikke optimalt, men vi åpner for å overleve Fursetgruppen gambler på at skjenkestoppen opphører – åpner alle restauranter i morgen Her er restaurantene som holder åpent – og de som tilbyr take away Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny Pastasuksess: – Det er mulig vi må åpne en filial til! Restauranteier Nevzat Arikan frykter for julesesongen etter nye koronatiltak: – En ekkel følelse Ny podkast: Hva er lov å si fra om på restaurant? Gjenåpningens dystre bakside: – Alle skylder penger Nytt restauranthus åpner privat vinklubb der du kan lagre din egen vin. Restaurantene skriker etter kokker. Linda Gullbekk (26) har byttet bransje: – Vanskelig å kombinere med privatliv Åpner Oslo-restaurant uten lokaler Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte Konkurstallene i reiselivet halvert: – Hvem skulle tro at pandemi skulle være en effektiv medisin mot konkurs? Stengt, åpnet, stengt, åpnet og nå stengt igjen: – Vi mangler jo fullstendig forutsigbarhet Restaurantguiden: Perfeksjonsnivået er like høyt selv om verden brenner Restaurantanmeldelse: Nedrykk for Colonialen Restaurantanmeldelse: Stjernekrigen fortsetter på Geita Restaurantkjede har permittert en tredjedel av de ansatte - bransjen frykter ny bølge Eks-shippingkontoristen ville satse på utepils og store volum Her spiser kokkene sammen med gjestene – Kvalitetspuben vil aldri dø
Vintyveri for millioner fra eksklusive restauranter: – Innbruddstyvene har ekstrem vinkunnskap og har bare gått for de dyreste vinene
Få varsel når vi skriver omRestaurant Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Tidligere rallykjører Henning Solberg lånte Oslo-restaurant 760.000 kroner - nå er spisestedet konkurs
Lava Oslo-sjef Maria Aas-Eng skuffet over at meteren ikke fjernes: – Mange bord som ryker når du skal holde en meter avstand
Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg
Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny
Restaurantene skriker etter kokker. Linda Gullbekk (26) har byttet bransje: – Vanskelig å kombinere med privatliv
Konkurstallene i reiselivet halvert: – Hvem skulle tro at pandemi skulle være en effektiv medisin mot konkurs?