Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Bro i Ålesund ble startet av blant andre Ronny Kolvik, som har erfaring fra blant annet Arakataka. Nå er kjøkkensjef kanadiske Skyler Milner, som vet å bringe ut det beste av de lokale råvarene.

Bro i Ålesund ble startet av blant andre Ronny Kolvik, som har erfaring fra blant annet Arakataka. Nå er kjøkkensjef kanadiske Skyler Milner, som vet å bringe ut det beste av de lokale råvarene.

Nybrottsarbeid hos Bro

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Bro Kystgastronomi i Ålesund fyller tomme fraser med ekte smaksopplevelser.

«Vi har et stort fokus på lokale råvarer», hadde vi lest på Facebook-siden til Bro.

«Vi bruker det beste den norske kysten har å by på, og følger de nordiske sesongene». Ja ja, det er dere ikke alene om, hadde vi tenkt.

Bro Kystgastronomi ligger i et gammelt pakkhus med vinduer ut mot indre havn ved Brosundet.