Saker om: Restauranter Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd Rune Rake (60) bruker alt han tjener på mat og vin. Hvordan komme seg til Syden? Vi tok restaurantvogn gjennom Europa Få varsel når vi skriver omRestauranter Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Fire nye Michelin-stjerner til Norge Disse kan få Michelin-stjerner i kveld Hun løfter frem de kvinnelige hverdagskokkene Gratisjobbing, trakassering og overarbeid: Tidligere ansatte snakker ut om restaurantbransjen Heftig budkrig for å sikre seg ansatte: – En ond spiral Klatrer som en geit Latterlig godt på Einer DN dro til finansfolkets nye frisone, Michaels på Oslo vest, for å spise lunsj – og ble nær kastet ut Bare restaurant: Nest best i vest Restaurant Mon Oncle: Førsteklasses klassisk Han har spist seg gjennom den norske naturen Eik: Klassisk mat mellom kobber og kjetting Esben Holmboe Bang: – Jeg vil åpne et sted der man ikke er tvangsinnlagt til 16–20 retter Restauranthuset åpner privat vinklubb der du kan lagre egen vin Aquarie: Et hav å ta av The Little Pickle: Gode, ujålete smaker på Sofienberg Skaper nytt liv i Hamars storstue Tung vinsatsing i den tidligere amerikanske ambassaden Pubeiere fortviler over meterkravet: – Dette er merkelige greier L'Ardoise: Befriende lite kalkulert Nabolagsrestauranten er et venneprosjekt som hedrer avdød kokk The Vandelay: Overpriset Maaemo-slektning Etterlengtet comeback Mowi ville åpne 2000 restauranter – endte opp med fem Ekspertenes spådommer for 2022 Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå Joe & The Juice fikk sitt verste år i Norge i fjor – har nå tapt over 109 mill. kroner de siste seks årene Mikael Svensson gjør selv salaten magisk i sitt nye brasseri Avalon i Vika Her er restaurantene som holder åpent – og de som tilbyr take away Restauranteier kaller tiltakspakken «forvirrende»: –Det viktigste for meg er at de ansatte blir ivaretatt Ansjosen: Italiensk, nedpå og veldig godt. Omsetningen stupte opptil 70–80 prosent: – Bar og mingling fungerer dårlig med de nye restriksjonene Hadde det ikke vært stas om Munchmuseets restaurant boltret seg mer i det norske kjøkkenet? Tre av fire inntektskroner forsvant i fjor for luksushotellet Hotel Continental i Oslo: – Det er bare å glemme Tre Michelin-stjerner til Maaemo: – Det har aldri vært gjort før Disse kan få Michelin-stjerner i kveld Beboere på Oslo vest trenger ikke lenger reise til sentrum for å spise godt. Bygget et Michelin-eventyr på lokale smaker ingen andre ville ha Bon Lio: Hårreisende god spansk gastronomi Nytt restauranthus åpner privat vinklubb der du kan lagre din egen vin. Pandemien har tvunget frem nye forretningsmodeller i restaurantbransjen: – Det har vært veldig populært Bekkjarvik – verdt en omvei Den som vil inn i Munch-bygget før åpningen, må spise eller drikke Kronikk: Kommer neppe konkursbølge i koronaens kjølvann Hanami på hælen En fest på Rest D2s guide til Oslos nyåpnede bar- og restaurantliv
Få varsel når vi skriver omRestauranter Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
DN dro til finansfolkets nye frisone, Michaels på Oslo vest, for å spise lunsj – og ble nær kastet ut
Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå
Joe & The Juice fikk sitt verste år i Norge i fjor – har nå tapt over 109 mill. kroner de siste seks årene
Restauranteier kaller tiltakspakken «forvirrende»: –Det viktigste for meg er at de ansatte blir ivaretatt
Tre av fire inntektskroner forsvant i fjor for luksushotellet Hotel Continental i Oslo: – Det er bare å glemme
Pandemien har tvunget frem nye forretningsmodeller i restaurantbransjen: – Det har vært veldig populært