Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Et libanesisk måltid er syrlig, salt, fett og friskt på samme tid, med kombinasjonen av grillet kjøtt, risretter og meze – småretter.

Et libanesisk måltid er syrlig, salt, fett og friskt på samme tid, med kombinasjonen av grillet kjøtt, risretter og meze – småretter.

Feniqia i Bjørvika: Mat på stell, service på hell

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Med allehånde, drueblader og krydderblandingen zaatar bringer Feniqia en smak av Libanon til Bjørvika. Men oppvartingen må de jobbe med.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner