Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Et libanesisk måltid er syrlig, salt, fett og friskt på samme tid, med kombinasjonen av grillet kjøtt, risretter og meze – småretter.

Et libanesisk måltid er syrlig, salt, fett og friskt på samme tid, med kombinasjonen av grillet kjøtt, risretter og meze – småretter.

Feniqia i Bjørvika: Mat på stell, service på hell

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Med allehånde, drueblader og krydderblandingen zaatar bringer Feniqia en smak av Libanon til Bjørvika. Men oppvartingen må de jobbe med.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner